Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
17 juli 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Ontwaken in het nu — Van Overleven naar Overvloed

Sunshine prijs: € 19,99
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur Mahatma Revier
helaas uitverkocht! - paperback | HELAAS UITVERKOCHT! |
Nederlands

Inclusief bijbehorend videoprogramma

Ontwaken in het nu Inkijkexemplaar

HELAAS UITVERKOCHT!

 

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was een gevoel van tekort, dat aldoor weer voorbij kwam. Wat ik ook probeerde...

Het leek maar niet op te lossen. Jarenlang heb ik, Mahatma, met deze patronen gestoeid. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.

Het veranderde...
Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik nu alles heb, waar ik ooit naar verlangde. Inmiddels trek ik grote groepen mensen aan en mijn events zitten maanden van te voren al vol.

Ook wat betreft de liefde is alles veranderd en woon ik samen met de liefde van mijn leven. Wat ben ik dankbaar voor deze man.

 

Ontwaken in het NU

Het ging niet van de één op de andere dag. Het had ook te maken met mijn mindset en ego. Hoe groter je innerlijke vrijheid is, des te meer je in contact komt met waarheid. De waarheid van jouw essentie. Als je vanuit die essentie verschillende manifesteer technieken toepast, dan kunnen er wondertjes gebeuren.
Dat hele proces van stoeien en groeien, van het loslaten van blokkades en van ontwaken uit de illusies van de mind, heb ik gedurende de afgelopen vijf jaar beschreven. Ik beschrijf hoe ik struikel en stoei en hoe ik groei. Ik ben daar transparant in. Dat is kwetsbaar en daar kies ik voor. Ik ben en blijf een gewoon mens, net als jij, onderweg naar steeds meer licht.

 

Dit boek is echter veel meer dan een boek!

Daarnaast heb ik iets heel unieks gedaan. Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video's gemaakt. Deze zijn te bekijken via een QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je ook weer om stappen te zetten.
Ik daag je dus uit om ook te ontwaken en het leven waar te maken waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk!

 

Een unieke transformatie-tool, een intensieve workshop in een boek – lees het boek, doe de oefeningen en je kunt je leven veranderen!

 

In Mahatma's woorden: Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten. 

 

 

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Zeven wegen | Chopra