Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
17 juli 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Kyle Gray

Kyle Gray heeft van jongs af aan al spirituele ontmoetingen. Toen hij nog maar vier jaar oud was, bezocht de ziel van zijn grootmoeder hem vanuit gene zijde. Toen hij opgroeide, kon Kyle dingen horen, voelen en zien die met onze natuurlijke zintuigen niet waarneembaar zijn, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat hij in zijn tienerjaren de kracht en liefde van engelen heeft ontdekt. 


Hij is in 1988 geboren en nu al een van de meest hippe en veelgevraagde deskundigen binnen zijn vakgebied. Met zijn unieke vermogen om geaard te blijven en met beide benen in de werkelijkheid te blijven staan, blaast hij onze interesse in engelen en spiritualiteit op een toegankelijke manier nieuw leven in. Hij gelooft dat hij oude spirituele kennis op een moderne manier kan overbrengen zodat zijn lezers ermee uit de voeten kunnen. 


Kyle geeft over de hele wereld lezingen. In het Verenigd Koninkrijk en Europa zijn ze vaak uitverkocht. Hij woont in het Schotse Glasgow, waar hij zijn yoga- en meditatiestudio The Zen Den runt.


Kyle Gray
Sorteer op:
Wayne 1