Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,49 tot
29 mei 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Kevin Billett

Kevin Billett is getrouwd met Brandon Bays en heeft samen met zijn vrouw de organisatie van The Journey opgezet. Al vele jaren geeft Kevin workshops die ons op de onbewuste patronen wijzen die ons klein houden. Hij biedt specifiek proceswerk om beperkende en pijnlijke conditioneringen van het leven weg te nemen. Door het wegnemen van ingewortelde angsten, overtuigingen, geloften en regels, zijn we in staat om onze authentieke grootsheid te ontdekken die altijd al in ons aanwezig is geweest. Hij is pionier in het Visionary Leadership Program, Out of the Blue en The Enneagram Masterclass en ontwikkelt veel evenementen. Kevin presenteert Healing with Conscious Communication en The Enneagram Masterclass en samen met Brandon Bays presenteert hij de meest krachtige cursus binnen The Journey, Freedom from the Ego retreat.

Kevins belangrijkste focus is om de kracht van dit transformerende werk naar hen te brengen die erkennen dat ze niet leven naar hun hoogste en diepste potentieel. Hij ontwikkelt voortdurend nieuw werk en op deze avond verteld hij over zijn nieuwste boek over vrijheid van depressie.

Kevin is geliefd vanwege zijn ontwapenende gevoel voor humor, zijn warmte en nuchtere rechtlijnigheid. Zijn bereidheid om de onbewaakte waarheid in zichzelf bloot te leggen, ontspant mensen en stelt hen in staat om persoonlijk de blokkades en sluiers te verkennen die hen hebben beperkt, opent in de diepste ervaring van hun eigen potentieel en past het toe op alle gebieden van het leven - carrière, financiën, relatie, thuis, recreatie, sport en creativiteit. Een deel van zijn baanbrekende werk is opgenomen in 'Consciousness The New Currency' (Bewustzijn het nieuwe kapitaal), een boek dat zich richt op onze blokkades tot echte overvloed, die Kevin samen met Brandon Bays maakte.

Kevins grootste liefde is het faciliteren van de diepste realisatie van ons menselijk potentieel.


Kevin Billett
Sorteer op:
Zielsmissie