Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,49 tot
29 mei 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Gabriel Magma

Van jongs af aan probeerde Gabriel antwoorden te vinden op de grote vragen, die hij zocht in de officiële bronnen: wetenschap, religie en filosofie. En omdat hij niets vond, probeerde hij zichzelf neer te leggen bij het leiden van een comfortabel en conventioneel leven in een absurde wereld.

Maar hij kon niet stoppen met kijken, omdat dit zijn manier van zijn is. En op een dag las hij een boek dat bij hem een grote innerlijke catharsis veroorzaakte. En hij begreep dat de antwoorden die hij zocht beschikbaar waren, als hij de officiële overtuigingen durfde achter te laten.

Dit was hoe hij de antwoorden vond waar hij zo naar verlangde in alternatieve kringen en boeken met twijfelachtige reputatie, en hij realiseerde zich dat deze wereld op zijn kop staat, omdat de officiële en betrouwbare kennis leeg was, terwijl de alternatieve inhoud die antwoorden bood belachelijk werd gemaakt in de media en door de samenleving in het algemeen.

En sindsdien probeert Gabriel de antwoorden niet zo verborgen of gestigmatiseerd te laten zijn, en ze te delen op de meest vermakelijke en toegankelijke manier die hij kan, in de hoop dat ze binnenkort de officiële antwoorden zullen zijn die we onze kinderen bieden.


Gabriel Magma
Sorteer op:
7 eigenschappen