Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
17 juli 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Sibylle Krähenbühl

De in Zwitserland geboren Sibylle Krähenbühl groeide dankzij haar ouders op met een antroposifische zienswijze op de wereld. De wens naar een diep begrijpen, en de roep van de aarde om haar in haar innerlijke dimensies te ontmoeten, werden haar metgezellen; planten, elementaire wezens, bergen en landschappen zijn haar leermeesters. Na een aantal jaren als ontwerpster te hebben gewerkt, volgde zij cursussen in geomantie, Feng Shui en radiëstesie bij Hagia Chora en aan het Instituut voor geomantie, en cursussen in focusing en kinesiologie. 

 

in 2006 was zij medeoptichster van INANA - School voor Geomantie. Zij leidt cursussen en trainingen op het gebied van geomantie, sjamanistich werk, ritueel werk en waarneming en is actief als geomantisch vormgever en in procesgerichte therapie met onder meer trancewerk, systemisch werk en focusing. 

 

Sibylle komt af en toe naar Nederland om rituele huisreinigingen voor particulieren en bedrijven en geomantisch werk te doen. De opleidingen die ze biedt zijn in het Duits en vinden over het algemeen in Duitsland plaats, maar sommige online. 

Kijk voor meer informatie op WWW.INANA.INFO.


Sibylle Krähenbühl
Sorteer op:
VVBB4