Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
17 juli 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Ascensie Steen (groot) — Blauwe Aragoniet

Sunshine prijs: € 31,99
Actieprijs: € 25,99
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteurs Moeder Aarde , Aedith Hagenaar
blauwe aragoniet vanaf 30 gr. | ca. 30-35 gram | herkomst China
Nederlands

De Ascensie Steen is Blauwe Aragoniet, en wordt ook wel Chinese Larimar genoemd

Ascensie Steen (groot) Inkijkexemplaar

Bij deze steen ontvang je gratis 

 

Stenen Vertellen

miniboekje

 

8 prachtige stenen vertellen jou zelf wat ze voor je kunnen betekenen: Ascensie Steen,
Atlantis Steen, Heksenoog, Citrien, Lemurië Steen, Trance Steen, Kunstenaars Steen.


De Ascensie Steen vertelt

Met eerbied voor je pad, groet ik jou, goed mens. Ik ben de Ascensie Steen. Het is mijn missie om overal waar ik kom vreugde te brengen en het pad naar het licht te verhelderen. Als je mij bij je neemt, ontdek je een diepere wijsheid in jezelf en open je je steeds meer voor de leiding van de Bron in jezelf. Het gaat je makkelijker vallen om oude pijn te laten varen en je vibratie te verhogen. 

 

Diep van binnen wéét je dat jouw pad weliswaar op deze aarde ligt, maar niet aards is: het is niet de bedoeling dat jij overleeft, dat jij aardse schatten najaagt, dat jij je laat neerhalen door de zwaarte van het leven. 

 

Het is de bedoeling dat jij LEEFT, dat jij vervulling najaagt, dat jij je eigen kracht volledig toelaat opdat je het leven altijd als licht zult ervaren. Het is de bedoeling dat jij vreugde ervaart elke dag, elk uur, elke minuut van je leven. Het is de bedoeling dat jij het fysieke verlengstuk van de Bron bent. 

Ik help je inzien dat alles, werkelijk álles in jouw leven gebeurt voor jouw ascensie. Ik inspireer je om verder te gaan op jouw pad naar voortdurende eenheid met de Bron. Ik stimuleer jou om je vibratie te verhogen. 

 

Het resultaat daarvan is dat je een krachtig gevoel van eigenwaarde ontwikkelt, van er toe doen op deze aarde. Daarnaast zul je merken dat met die hogere vibratie, je intuïtie steeds accurater wordt en je de boodschappen van je Gidsen, de Bron en je Ziel duidelijker zult horen. 

 

In combinatie met mijn broer de Atlantis Steen steun en stimuleer ik je je Zielsmissie te leven.

 

Het is in het dagelijks leven soms een uitdaging om altijd vanuit liefde te communiceren, neem mij bij je als je een gesprek moet voeren en bij een woordenwisseling of ruzie als het lukt. Leg mij tijdens je meditatie op je keelchakra, daarmee activeer ik jouw communicatie vanuit het hart. Bovendien werk ik op lichamelijk gebied op je keel, longen en ademhaling. 

 

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Nieuwe producten