Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 18,99 tot
7 juni 2023 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Herbatheek — Neem je gezondheid in eigen handen

Sunshine prijs: € 29,99
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur Stef Mintiens
helaas uitverkocht! wordt niet nabesteld | 304 pagina's |
Nederlands

Herbatheek borduurt voort op waardevolle tradities uit de natuurgeneeskunde en maakt ze hip, fris en eenvoudig!

Herbatheek Inkijkexemplaar

 
HELAAS UITVERKOCHT!

De verantwoordelijkheid voor onze gezondheid wordt vaak doorgeschoven naar anderen. En dat terwijl we de sleutel voor een gezonde geest in een gezond lichaam vooral zèlf in handen hebben. Hoog tijd dus om de oplossing bij onszelf te zoeken! Met dit boek als leidraad is een blakende gezondheid, zonder afhankelijkheid van de farmaceutische en voedingsindustrie, binnen handbereik.
 

‘Herbatheek’ borduurt voort op waardevolle, vaak eeuwenoude tradities uit de natuurgeneeskunde en maakt ze hip, fris en snel en eenvoudig toepasbaar voor de moderne tijd waarin we nu leven. De verrassende inzichten van de auteur geven je een nieuwe, verfrissende kijk op voeding, genezing en gezondheid.
 
Auteur Stef Mintiens volgde na zijn studie tandheelkunde diverse opleidingen in Duitsland, bakermat van de natuurgeneeskunde. De kennis omtrent acupunctuur, homeopathie, EAV en Kneipp Hydrotherapie die hij daar vergaarde, gebruikt hij dagelijks in zijn praktijk in Gent.

- Met heilzame recepten voor elk seizoen
- Inclusief handig kruidenoverzicht
- Dé handleiding tot een leven in balans

 

Met dit boek als leidraad is een blakende gezondheid binnen handbereik!

 

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Sensual Source
SunshineMail
Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen, info over nieuwe producten, gratis downloads en andere cadeautjes! Abonneer je nu op de gratis sunshinemail: vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'
 
Affirmatie van de Maand
Wil jij ook elke eerste dag van de maand een prachtige, inspirerende affirmatie in je mailbox? Abonneer je dan nu op de gratis affirmatie van de maand! vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'