Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
17 juli 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Step into the vortex — Vraag en het is gegeven Deel XII

Sunshine prijs: € 22,99
Actieprijs: € 17,50
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteurs Esther & Jerry Hicks , Abraham
helaas uitverkocht! wordt niet meer nabesteld | 2 disks | 3 uur en 27 minuten
Engels | Nederlands ondertiteld

Je kunt in elke relatie waar je je momenteel in bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie...

Step into the vortex Inkijkexemplaar

nog slechts 2 exemplaren -  wordt niet meer besteld
 
 

Hoe zou het zijn als jij harmonie had in al je relaties? Hoe zou je je dan voelen?

Op deze inspirerende dubbeldvd staat onder andere:
- Je kwam hier niet om alles 'gedaan' te krijgen. Je kwam hier voor het avontuur!
- Ben je zelfzuchtig genoeg over hoe je je voelt?
- Hoe kun je positief blijven met negatieve vrienden?
- Kunnen positieve ochtenden negatieve middagen aantrekken?
- Contract geeft ons opties om uit te kiezen
- Moeten we ons verleden helen?
- Je hart volgen - kan dat anderen kwaad doen?
- Haar zoon pleegde zelfmoord
- Hoe vertel ik mijn vriend over Abraham?
- Voorbeelden van in vibratie zijn
- Waarom bestaan we?
- Is er karmische vergelding voor moordenaars?
- Bronenergie is geen straffende energie
- Vlinders en vetrouwen
en nog veel meer!

Abraham: "Je zult je nooit een moment beleven waarop het onderwerp van je relaties niet actief deel uitmaakt van je ervaring van het nu, want alles wat je waarneemt of opmerkt of weet is er vanwege jouw relatie met iets anders. Zonder een vergelijkende ervaring zou je niet in staat zijn binnen jezelf enige vorm van begrip waar te nemen of te richten. Het is daarom correct te zeggen dat je zonder relaties in het geheel niet zou kunnen bestaan."

De leringen van Abraham verschijnen in Nederland op dvd onder de titel Vraag en het is gegeven.

Elke dvd begint met een lezing van Abraham, over de kracht van vibratie, hoe je je leven creëert en hoe je met de stroom mee kunt gaan.

Op humoristische en wijze manier beantwoordt Abraham vervolgens vragen uit het publiek over alledaagse problemen en gebeurtenissen - maar dan vanuit het perspectief van oneindige liefde en intelligentie.

"Iedereen die zich aandient in jouw leven – van de mensen die je beschouwt als vriend of geliefde tot de mensen die je beschouwt als vijand of vreemdeling – doet dat in reactie op jouw vibrationele vragen. Je vraagt niet alleen om die persoon, je vraagt ook om de karaktereigenschappen van die persoon. Veel mensen hebben er moeite mee dit te accepteren wanneer ze denken aan veel van de ongewenste eigenschappen van de mensen in hun leven. Zij stellen dat ze er nooit om zouden vragen iets te ervaren dat zo ongewenst is, want ze geloven dat om iets 'vragen' betekent 'vragen om iets dat gewenst is'. Maar met 'vragen' bedoelen wij het bieden van een eensluidende vibratie... Wij weten dat je veel van de relaties en ervaringen die je hebt aangetrokken niet doelbewust zou hebben aangetrokken als je het met opzet had gedaan, maar veel van je aantrekking komt niet voort uit doelbewuste intentie, maar eerder uit automatisme... Het is belangrijk te begrijpen dat je krijgt waaraan je denkt, of je het nu wil of niet. En langdurige gedachten aan ongewenste dingen trekken eensluidende ervaringen aan of vragen daar om. De wet van aantrekking zorgt daarvoor.

Relaties, of het gezamenlijk met anderen creëren, zijn verantwoordelijk voor bijna al het contrast in je leven. Ze zijn verantwoordelijk voor de zorgen in je leven en je grootste genoegens. Maar het allerbelangrijkst is dat de relaties die je met elkaar ervaart de basis zijn voor het grootste deel van de groei die je bereikt. En om die reden is het ook correct wanneer je zegt dat de relaties in je leven de reden zijn voor je vermogen tot vreugde – of pijn – op ieder moment. Eenvoudig gezegd, als iemand je niet had aangespoord tot meer groei, had je ook de pijn van het niet kunnen bijhouden van die groei niet kunnen voelen. De interactie, de verstrengeling, en het gemeenschappelijk creëren in relaties vergroten je individuele ervaring enorm. Je grootste vreugde en je grootste verdriet komen vanuit de basis van je relaties, maar je hebt meer zeggenschap over het ervaren van vreugde of verdriet dan je je realiseert."

 
 

Wat is die Vortex nou eigenlijk?


Bekijk het filmpje hieronder:
 
 
 

 

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Zeven wegen | Chopra