Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,49 t/m
24 mei 2022 (voor België en Duitsland vanaf €32,50)

Machteld Stakelbeek

Machteld Stakelbeek is psycholoog, coach, trainer, auteur en spreker. 

 

"In mijn aanpak laat ik me leiden door dat waar het hart vol van is. Met persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis, sluit ik aan bij jou en je vraag. Mijn stijl van werken combineert traditionele met onconventionele werkvormen. Dit geeft vaak verrassende en verhelderende resultaten.

 

Met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van individuen, paren en groepen als therapeut, coach en trainer, kom ik snel tot de kern van de zaak. Door mijn spiegel vergroot je je zelfbewustzijn én vertaal je dit in actie naar je dagelijkse praktijk. Ik werk als 'huispsycholoog' voor diverse bedrijven. Vaste opdrachtgevers zijn onder andere De Baak, HumanCapitalCare en Chenta. 


Alles wat aandacht krijgt, groeit. Vanuit deze visie belicht en versterk ik de al aanwezige kracht en (latente) talenten."


Machteld Stakelbeek
Sorteer op:
VVBB4
SunshineMail
Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen, info over nieuwe producten, gratis downloads en andere cadeautjes! Abonneer je nu op de gratis sunshinemail: vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'
 
Affirmatie van de Maand
Wil jij ook elke eerste dag van de maand een prachtige, inspirerende affirmatie in je mailbox? Abonneer je dan nu op de gratis affirmatie van de maand! vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'