Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

vanaf een bestelwaarde van slechts € 18,49 tot 27 januari 2021

geldig binnen Nederland (voor België en Duitsland vanaf €33,99)

Ik had het gestolen...

In mijn ooghoek zag ik de armband liggen, op de vensterbank. Wat was 'ie prachtig! Ik vond 'm zo ontzettend mooi... en hij lag daar maar... niemand die 'm meenam. Even daarvoor was er iemand langsgekomen. 'Is iemand een armband kwijtgeraakt?' Niemand had gereageerd. En toen had ze 'm op de vensterbank gelegd. Dichterbij kwam ik nu, en ik kon mijn ogen er niet van afhouden. Ik wilde die armband. Ik was er vlakbij. Als niemand 'm zou missen, kon ik 'm toch meenemen? En dat deed ik. Ik pakte de armband, deed 'm om mijn polsje en liep de kleuterklas uit.

 

Mijn moeder stond me al op te wachten op het schoolplein en ik huppelde naar haar toe. Ze moest nog even met de juf praten, en ik stak mijn handje in mijn moeders hand, mijn pols met de armband duidelijk zichtbaar. 'Edith, was die armband van jou?' vroeg de juf. En toen was ik me pas echt bewust dat ik iets had gedaan wat niet okee was. Het was een rotgevoel.

 

Nooit in mijn leven heb ik ooit nog iets gestolen (toen ik eens per ongeluk met een paar oorbellen de Hema uitliep, en daar pas 3 winkels later achterkwam, heb ik ze zelfs keurig teruggebracht). Maar nooit had ik meer iets gestolen, totdat...

 

Mmmm, hoe vertel ik dit? 

 

Wist jij dat het mogelijk is, om iets te stelen zonder dat je je daarvan bewust bent? Ik wist het niet, maar ik las er over in het nieuw boek Soul Retrieval van de sjamane Sandra Ingerman. Ze legt uit dat het mogelijk is om een zielsdeel van iemand te stelen, en dat er de verschillende redenen aan ten grondslag kunnen liggen. Slechts heel zelden wordt een zielsdeel bewust gestolen – in bijna alle gevallen is de 'dief' zich niet bewust van de diefstal. Degene wiens zielsdeel gestolen is, is er zich ook niet bewust van, en ervaart dat verlies in de vorm van verminderde kracht, energie of levenslust, of in de vorm van ziekte(s). De 'dief' heeft het zielsdeel gestolen omdat hij of zij zich er beter door wilde voelen, en dat lijkt in eerste instantie ook zo, maar uiteindelijk sleep je een zielsdeel van iemand anders met je mee en dat is uiteindelijk een last, een energievreter die jou verzwakt.

 

Goed. Geloof ik dit?, dacht ik toen ik het las. 

 

Ik ging verder met mijn dag, ging 's avonds lekker slapen, en de volgende ochtend begon ik mijn ochtendmeditatie. En toen kreeg ik een duidelijk beeld. Het beeld van de tweede keer in mijn leven dat ik iets stal: een zielsdeel van mijn eerste grote liefde. Hij had mijn hart gebroken (nu weet ik dat niemand dat kan, maar toen voelde het wel zo), en om toch met hem verbonden te blijven stal ik een deel van zijn ziel. Ik droeg het al bijna 30 jaar bij me.

 

Dit keer ervaarde ik niet datzelfde afschuwelijke rotgevoel als toen ik die armband stal, maar ik stelde wel direct de intentie om het zielsdeel te retourneren. Diezelfde dag nog zocht ik in het boek op hoe dat moest, en retourneerde ik in een emotioneel ritueel het zielsdeel aan hem. Ik heb het hem nooit verteld, maar ik weet dat hij deze nieuwsbrief leest. D, het spijt me, ik kon je gewoon niet laten gaan... Nu heb ik dat gedaan, en ik wens je vanuit het diepst van mijn hart het allerbeste!

 

Wat deed het nou eigenlijk met mij?

Het was niet hetzelfde gevoel dat je hebt wanneer er een last van je schouders afvalt, maar ik wel vergelijkbaar... ik voel me sindsdien vrijer, meer mezelf, en beter in staat me met anderen te verbinden. En daardoor ontstonden allerlei direct zichtbare, positieve veranderingen in de relaties in mijn leven.

 

Wil je ook meer weten over diefstal, verlies of weggeven van zielsdelen?

Wil je ook ontdekken of, en welke zielsdelen niet meer bij jou zijn?

Lees dan het boek Soul Retrieval van Sandra Ingerman. Ik heb er een aantal spontane zielsdeel-terugkeren door gehad, daar zal ik binnenkort meer over schrijven. Kijk voor de boeiende trailer waarin Sandra uitlegt wat het met je kan doen als je een zielsdeel mist, op: 

 

http://www.soul-retrieval.nl.      

 

 

 

 

Met warme groet,

 

Edith Hagenaar 

http://www.sunshineforthesoul.nl 

 

 

P.S. Dit integere boek van Sandra was een plezier om te lezen én bracht spontaan enkele zielsdelen terug. Ik kan het je van harte aanbevelen!

 

Bestel het nu zonder verzendkosten (binnen Nederland) via  http://www.soul-retrieval.nl

 

 

 

 

 

 

 

Wayne 1
SunshineMail
Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen, info over nieuwe producten, gratis downloads en andere cadeautjes! Abonneer je nu op de gratis sunshinemail: vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'
 
Affirmatie van de Maand
Wil jij ook elke eerste dag van de maand een prachtige, inspirerende affirmatie in je mailbox? Abonneer je dan nu op de gratis affirmatie van de maand! vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'