Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 vanaf een bestelwaarde van slechts € 18,49 tot 16 juni 2021

geldig binnen Nederland (voor België en Duitsland vanaf €32,50)

De beslissingssteen: drakensteen Septarie

 

 

 

Stenen vertellen
over geld en geluk

Stenen vertellen over
sterven, rouw en verlies

Stenen vertellen
kaartset

Stenen vertellen
basisboek

 

Twijfel niet langer of je linksaf moet gaan, of rechtsaf. Of het nou kleine, dagelijkse beslissingen zijn (zal ik mijn huiswerk maken of een computerspelletje doen) of grote, levensveranderende beslissingen (zal ik die baan aannemen of in mijn huidige baan blijven) – het conflict in je hoofd is niet nodig. Ik laat je zien dat om het even welke beslissing je ook neemt, alles uiteindelijk samenkomt. Met mij bij je voel je je krachtig en geaard, en neem je de juiste beslissing: de beslissing waar jij op dít moment gelukkig van wordt. 

 

Je zult ontdekken dat het onmogelijk is om een verkeerde beslissing te nemen, maar het is heel goed mogelijk om een beslissing te nemen en dan te denken dat ‘ie verkeerd is. Bijvoorbeeld door te kiezen voor dat computerspelletje, en je de hele tijd schuldig te voelen. Het computerspelletje was de juiste keuze, maar je ‘verpest’ het door er het stempel ‘verkeerde keuze’ op te drukken. Met mij leer je om te kiezen, om besluiten te nemen, en achter je beslissingen te gaan staan – je eigen beslissingen goed te keuren dus. Wat er dan gebeurt is dat je volop geniet van het computerspelletje, totdat je verzadigd bent. Je ontdekt dan dat je daarna werkelijk zin hebt om je huiswerk te doen. 

 

Jij bent degene die een beslissing tot de juiste beslissing maakt, door er vol voor te gaan en alle negatieve gedachten er over (schuld, twijfel, angst, enzovoort) niet alleen niet toe te laten, maar te vervangen door positieve gedachten: het komt goed, dit is de juiste beslissing, ik geniet van wat ik doe, ik ben goed, het universum geeft mij rugdekking, alles komt altijd op zijn pootjes terecht.   

 

Ik laat je zien dat er geen verkeerde keuzes zijn. Ik help je om het innerlijke conflict op te lossen en een beslissing te nemen. En ik steun je in het vertrouwen, in het wéten dat dit de juiste beslissing is. Ik bevorder jouw focus en doelgerichtheid, en ik stimuleer daarin jouw passie: zodat je je vol overgave stort op dat wat je gekozen hebt. Om, als dat ingevuld en doorleefd is, weer een volgende keuze te maken. 

 

Ik help je bovendien met je geheugen en om je prestaties op school te verbeteren, en vooral door je linker- en rechterhersenhelft samen te laten werken. Met mij blijf je bij jezelf – zonder dat je je hoeft af te sluiten van de buitenwereld – of kom je weer tot jezelf als je het gevoel hebt jezelf verloren te zijn. Ik scheid het kaf van het koren en help je je te richten op wat werkelijk belangrijk is. En wanneer je je richt op wat werkelijk belangrijk is – namelijk jouw eigen geluk – neem je vanzelf de juiste beslissing. 

 

Geschreven, gemaakt en ingesproken door Edith Hagenaar. Copyright Edith Hagenaar.

 

Bekijk al onze stenen, kristallen, (half-) edelstenen, PDFs en andere stenenproducten, klik hier: https://www.sunshineforthesoul.com/stenen

 

Bekijk meer Stenen Vertellen filmpjes, klik hier: https://www.sunshineforthesoul.com/stenen-vertellen

 

 

Vijand
SunshineMail
Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen, info over nieuwe producten, gratis downloads en andere cadeautjes! Abonneer je nu op de gratis sunshinemail: vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'
 
Affirmatie van de Maand
Wil jij ook elke eerste dag van de maand een prachtige, inspirerende affirmatie in je mailbox? Abonneer je dan nu op de gratis affirmatie van de maand! vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'