Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
17 juli 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

 

'Wat doe je toch veel!'


'Jemig, hoe krijg je het allemaal voor elkaar, bedrijven in 3 landen en ook nog thuiswerken met 3 kinderen!'

 

'Wat heb jij een boel boeken geschreven en je bent astroloog en je ontwikkelt nieuwe producten!'

TIP:

Dat zijn een paar van de zinnen die ik vaak hoor. Eerst dacht ik altijd 'Tja, gewoon, dat doe ik gewoon...' Ik ben namelijk niet anders dan jij, of dan wie dan ook. Ik heb natuurlijk mijn talenten, maar die heb jij ook (ook al zijn het andere talenten), en bovendien zijn er ook een hoop dingen waar mijn talent niet ligt.

 

Maar ik ben niet specialer dan jij, ik ken ook mijn tegenslagen in het leven en mijn kinderen waren ook wel eens vervelende monsters! Toch vond ik het gek dat ik blijkbaar meer zou kunnen dan anderen. Want dat geloof ik namelijk niet. Ik geloof namelijk dat anderen net zo veel zouden moeten kunnen doen als ik.

 

Dus toen ben ik mezelf eens gaan analyseren.

 

Wat doe ik nou anders dan andere mensen? En, zei ze arrogant ;-), ik had gelijk. Ik BEN niet anders, ik WEET alleen een paar andere dingen en daar HANDEL ik naar.

 

De dingen die ik weet, die kan ik aan je overdragen. Of jij het ook gaat doen, dat ligt aan jou! Nou, hier ga ik dan:

 

 1. Weet wat je wilt en hou dat voor ogen
  Zorg dat je een duidelijk beeld hebt van wat je wilt. Ook al lijkt het nu misschien onhaalbaar om een baan te hebben én een eigen bedrijf te starten/dat boek te schrijven/die opleiding te volgen én een goede echtgenote/moeder/dochter/vriendin te zijn én het huis ook nog een beetje aan kant te hebben, als dat is wat je wilt, ga er dan voor en hou dat als doel in je hoofd. Gebruik affirmaties en visualisaties om je doel kracht bij te zetten (leer hier hoe). 
   
 2. Doe 1 ding tegelijk
  Je wordt helemaal gek van jezelf (jaja, daar ben ik echt ook geweest) als je terwijl je met project 1 bezig bent, ook nadenkt over project 2 en 3 en 4. Of terwijl je met je kinderen speelt, ook nadenkt over een nieuwe scène in het boek dat je aan het schrijven bent. Of terwijl je de liefde bedrijft, ook nadenkt over je boodschappenlijstje... (Gebeurt jou dat? Kijk dan eens hier!
   
 3. Gebruik mijn geheime formule
  Mijn geheime formule is héél simpel, maar soms helemaal niet leuk. Ze vergt zelfkennis, eerlijkheid en de moed om confrontaties aan te gaan met jezelf. Maar als je haar toepast, kan ze je op een ongelooflijke manier voortstuwen. 
   

Vóór alles wat je wilt gaan doen, moet je de formule toepassen. 
Ze geldt voor alle situaties, tijdens het huishouden, werk, liefde bedrijven, voor de tv-ploffen, wat je ook aan het doen bent.  
 

Om het je nog makkelijker te maken heb ik een poster gemaakt van de formule. Je kunt 'm uitprinten en op verschillende plekken in je huis ophangen zodat ie je steeds helpt herinneren aan de formule.

 

Klik hier om de poster te downloaden en de formule te lezen!

 

Denk er om, pas de formule toe vóórdat je iets gaat doen – wat je ook gaat doen.

 

Lieve groet,

 

Aedith Empress Hagenaar

 

P.S. Wist je dat mijn geheime formule ook helpt bij afvallen, of stoppen met een verslaving? 

 

P.P.S. Gekke uitdaging:

 

P.P.P.S. Zo gaat een Zielsmissie sessie in z'n werk:

 

 

 

 

TIP:

 

 

Levensbloem