Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

vanaf een bestelwaarde van slechts € 17,50 tot 16 september 2020,

geldig binnen Nederland (voor België en Duitsland vanaf €27,50)

Oh wat was ik boos...

Toppers Michael EdithAfgelopen vrijdag was ik, samen met mijn Engelse vriend, voor het eerst naar de Toppers. Eén van de redenen waarom hij wonen in Nederland zo leuk vindt, is dat we echt een apart, vrolijk, uniek en tegelijk goed georganiseerd landje zijn. Dat we hard kunnen werken, én goed kunnen feesten. Dat we leven en láten leven, ongeacht hoe die ander dat leven invult. Dat we elkaar, wat onze financiële of maatschappelijke status ook is, hoogachten en gelijkwaardig met elkaar om gaan (zonder dat daarvoor, zoals in Engeland, schooluniformen nodig zijn) – en dat zoals bij een concert als de Toppers rijk en arm samen met elkaar danst en feest. Daarom was zijn conclusie: 'Dit kan echt alleen in Nederland!' 

Na drie-en-half uur feesten en half uurtje fietsen kwamen we behoorlijk moe en hongerig thuis, om... de keuken in een zwijnenstal aan te treffen

Mijn twee dochters hadden elk een vriendin te eten gehad, en apart van elkaar gekookt – zonder ook maar een spetter op te ruimen. Werkelijk overal slingerden etensresten, verpakkingsresten, gebruikte pannen en staafmixers en keukenmachines, vieze borden...

Ik keek om me heen en aanschouwde het spektakel.


Monster
En nu denk je misschien, gezien de titel van deze e-mail, dat ik in woede ontstak. En ik geloof zelfs dat je het met me eens zou zijn – ik had alle recht om boos te worden op mijn kinderen. 

Er was een tijd in mijn leven dat ik inderdaad woest zou zijn geworden, met een ondertoon van teleurstelling en verdriet. Ik zou naar hun kamer gestoven zijn, en gebulderd hebben. Ik zou woest tegen ze uitgevallen zijn, en al mijn frustratie, vermoeidheid, teleurstelling, gevoelens van disrespect, angst, pijn, en vooral woede over ze uitgestort hebben. Oh, wat was ik toen boos. (Ik hoop dat het herkenbaar is, en dat je nu niet denkt dat ik een of ander monster ben!) 

Ik wilde niet zo zijn. Maar ik kon mijn reactie niet beheersen. Als ik eenmaal getriggerd was, was mijn woede sterker dan ik, en leek het mij over te nemen totdat al mijn frustratie over de ander uitgestort was.

Daarom begon ik te werken met deze affirmatie:Ik ben in staat mijn kalmte en rust te bewaren, en liefdevol te reageren op elke situatie.  Is een affirmatie genoeg?
Zoals ik wel eerder al eens gezegd heb: werken met een affirmatie schept de opening, de ruimte, en de energetische voorwaarde voor de feitelijke manifestatie.

Met andere woorden: om de manifestatie (in dit geval: de manifestatie van vrede en liefdevolle reactie) in je leven te krijgen, is affirmeren alleen niet genoeg. Maar je hoeft je geen zorgen te maken over wat je dan allemaal wel niet moet doen, want... je zult vanzelf geïnspireerd wordentot de juiste acties, tot de juiste boeken, tot de juiste mensen, om dat wat je affirmeert te realiseren. De interessante vraag
Dus... toen ik moe en hongerig in die zwijnenstal aankwam, glimlachte ik. Ik voelde liefde en waardering door me heen stromen. En ik begon met een goed gemoed de keuken op te ruimen en schoon te maken.  

Nu een interessante vraag: waarom doen de mensen om je heen dingen, waarover je in woede kunt ontsteken? Waarom ruimen mijn kinderen nog steeds de keuken niet op? Betekent dat dan niet, dat ik over mij heen laat lopen? Had ik, weliswaar vanuit rust en liefde, niet alsnog mijn kinderen moet sommeren de keuken op te ruimen? 

Nee. Want mijn kinderen gaven mij een groot geschenk.

Namelijk: dat ik kon zien en ervaren dat ik in staat was mijn kalmte en rust te bewaren, en liefdevol te reageren op elke situatie.  

Met andere woorden: dat mijn affirmatie gemanifesteerd was. 

En, omdat ik ook geloof dat alles voor een reden gebeurt: zodat ik de inspiratie voor deze e-mail kreeg, waar jij of iemand anders misschien weer troost en moed uit kan putten. 

Nu pas, en niet eerder anders zou ik dit niet geleerd en ervaren hebben, kan die andere affirmatie waar ik mee werk zich manifesteren: 


Mijn kinderen respecteren en eren de ruimte waarin wij leven en houden het opgeruimd, netjes, schoon en gezellig.  

Dát is hoe ik niet over mij heen laat lopen: door in mijn energie alleen nog vibraties van respect toe te staan, en te affirmeren en dus te manifesteren wat ik wil – niet door mijn kinderen al gillend en tierend te dwingen. 


Tapping scripts die je bevrijden van woede en boosheid
Heb jij ook dat je soms in woede ontsteekt, dat je het gevoel hebt daar geen controle over te hebben, en dat je je frustratie botviert op je geliefden? Heb jij ook een krachtige wens om je kalmte en rust te bewaren, en liefdevol te reageren op elke situatie? 

Werk dan sowieso met de affirmatie:

Ik ben in staat mijn kalmte en rust te bewaren, en liefdevol te reageren op elke situatie.

Daarnaast: ik maakte voor mezelf een flink aantal tapping scripts die mij hebben geholpen om vanuit kalmte en liefde te reageren, en die heb ik nu in een bookazine gebundeld: 28 Tapping scripts die je bevrijden van woede en boosheid. Dit boekje verschijnt aanstaande dinsdag, en tot en met dinsdag kun je 'm nog bestellen voor slechts 5,99 inclusief verzendkosten wereldwijd. 

Conditioneer jezelf te reageren vanuit rust en liefde op elke situatie... bestel nu via 
https://www.sunshineforthesoul.com/boek/28-tapping-scripts-die-je-bevrijden-van-woede-en-boosheid

Heb een vredige, liefdevolle dag! Hartegroet,

 
Edith Hagenaar
Edith Hagenaar
 
http://www.sunshineforthesoul.nl 

***** reach for the stars * surrender to the flow of life * love to the fullest ***** 


 
P.S. NIEUW tegelijkertijd verschijnen er 2 andere Tapping scripts boekjes: 

28 Tapping scripts die je bevrijden van sigaretten
https://www.sunshineforthesoul.com/boek/28-tapping-scripts-die-je-bevrijden-van-sigaretten

en

28 Tapping scripts die je bevrijden van overtollige kilo's
https://www.sunshineforthesoul.com/boek/28-tapping-scripts-die-je-bevrijden-van-overtollige-kilo-s


hier nog een keer de link naar de tapping scripts om vanuit liefde en rust te reageren: 
https://www.sunshineforthesoul.com/boek/28-tapping-scripts-die-je-bevrijden-van-woede-en-boosheidOf lees het boek The Tapping Solution http://www.thetappingsolution.nl
P.S. Ook is het altijd mogelijk bij mij een privé-sessie te boeken, waarin we gericht met jouw uitdaging aan de slag gaan. Kijk op https://www.sunshineforthesoul.com/download/persoonlijke-coachingsessieP.P.S. Stuur deze e-mail gerust door aan anderen als je denkt dat ze het waarderen, maar wel in zijn geheel met alle links en mijn naam! Abonneer op de Affirmatie van de Maand kan via http://www.affirmatie.nl
 

P.P.P.S. Waardeer je mijn werk? Misschien vind je het leuk om dan eens rond te kijken tussen de boeken en cd's die ik gemaakt heb: https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar
of bekijk de interviews met mij op http://www.edithhagenaar.nl 

Sunshine for the Soul© copyright teksten Edith Hagenaar 


P.S. Het lijkt alsof mijn bedrijf heel groot is en dat is het ook in de zin van dat we een groot bereik hebben en grote namen binnen de uitgeverij hebben, maar we zijn een klein familiebedrijfje qua organisatie-grootte en personeel :-) en daarom zijn we niet altijd (telefonisch) goed bereikbaar. We vragen om je begrip, en doen ons best eventuele vragen zo spoedig mogelijk te behandelen. 

 
Levensbloem
SunshineMail
Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen, info over nieuwe producten, gratis downloads en andere cadeautjes! Abonneer je nu op de gratis sunshinemail: vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'
 
Affirmatie van de Maand
Wil jij ook elke eerste dag van de maand een prachtige, inspirerende affirmatie in je mailbox? Abonneer je dan nu op de gratis affirmatie van de maand! vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'