Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
6 maart 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

28 Tapping scripts die je bevrijden van woede en boosheid — HELAAS UITVERKOCHT!

Sunshine prijs: € 6,99
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur Aedith Hagenaar
helaas uitverkocht! wordt niet nabesteld |
Nederlands

Tap woede en boosheid uit je leven!

28 Tapping scripts die je bevrijden van woede en boosheid Inkijkexemplaar

Nu met gratis 8 minuten tapping filmpje dat je ondersteunt bij de scripts!

Je ontvangt de link naar dit filmpje direct nadat wij je betaling binnen hebben in je mailbox.


HELAAS UITVERKOCHT! wordt niet nabesteld.

 

Wil je stoppen met steeds uit je slof schieten en je frustratie op je geliefden te botvieren? Tappen is een geweldige, eenvoudige, pijnvrije en stressvrije manier om jezelf van deze dwangmatige, destructieve neiging af te helpen, en in liefde, tevredenheid en kalmte te reageren.

 

Tappen, dat ook wel als EFT bekend staat, is een krachtig hulpmiddel voor het verbeteren van je leven op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Het is bewezen dat het snel en effectief bij een scala aan problemen werkt, variërend van ongerustheid, chronische pijn, verslaving en angst tot gewichtscontrole, geldproblemen, stress en nog veel meer.

 

Met dit bookazine heb je 28 Tapping Scripts in handen, die jou helpen om jezelf te bevrijden van destructieve woede en boosheid. Tappenderwijs brengt Edith Hagenaar je op verrassende inzichten, die een grote verschuiving in je bewustzijn teweeg brengen.

 

De onderliggende blokkades, angsten en negatieve energieën die verhinderen dat jij vrede ervaart en vanuit liefde reageert, en er voor zorgen dat je steeds weer woede-aanvallen krijgt, worden naar je bewustzijn gebracht. Langzaam maar zeker tap je ze één voor één weg en zuiver je je energie – om plaats te maken voor een krachtige, positieve energie die jou ondersteunt alles te bereiken wat je wilt, en een vol, voldaan en gelukkig leven te leiden.

 

Edith Hagenaar leerde in de afgelopen 20 jaar om vanuit vrede en liefde te leven. Die ervaring gebruikte zij, samen met haar expertise in Tapping (oftewel EFT) in het schrijven van deze scripts. Profiteer van haar jarenlange ervaring en gebruik haar scripts nu om een leven van vrede en liefde te creëren!

 

Kijk voor meer informatie over tappen op http://www.thetappingsolution.nl of bekijk de tapping-filmpjes van Edith op https://www.sunshineforthesoul.com/tappen-met-edith

 Klik hier om naar het boek The Tapping Solution te gaan. 
* prachtig uitgevoerd, groot formaat boek

* 256 pagina's
* slechts EUR 19,99
* direct leverbaar

 

Gemakkelijk te gebruiken oefeningen, diagrammen en werkbladen die je leren hoe je het tappen stap voor stap voor een verscheidenheid aan problemen kunt gebruiken.

 

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Vijand