Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
19 juni 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Stenen vertellen (BOEK) — HELAAS UITVERKOCHT!

Sunshine prijs: € 24,99
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur Ursula Dombrowsky
hardcover | uitverkocht - wordt niet meer nabesteld | 128 pagina's | met kleurenfoto's
Nederlands

UITVERKOCHT, WORDT NIET NABESTELD Wij stenen zijn er in alle soorten en maten en in alle kleuren van de regenboog. Wij zijn gekomen om jullie vriend te zijn. Heb je ons wel eens gevoeld? Heb je...

Stenen vertellen (BOEK) Inkijkexemplaar

UITVERKOCHT, WORDT NIET NABESTELD

Heb je ons wel eens bekeken? Heb je wel eens echt goed naar ons gekeken?

Wij stenen zijn er in alle soorten en maten en in alle kleuren van de regenboog. Wij zijn gekomen om jullie vriend te zijn.

Heb je ons wel eens gevoeld? Heb je wel eens echt gevoeld wie wij zijn?

Wij stenen hebben allen een ander karakter, andere eigenschappen en andere talenten. Net als jullie mensen. Als je ons bij je draagt, of in je buurt neerzet, kun je onze krachten in jouw leven ervaren. Zo willen wij jullie graag helpen.

Mijn verhaal
Mijn naam is Bergkristal. Als je op het tabblad luisteren klikt, kun je luisteren naar mijn verhaal.


Eén van mijn soortgenoten woont in het huis van een mevrouw die Ursula heet. Ursula houdt veel van stenen. Op een keer zat Ursula heel stil naar haar stenen te kijken.

Toen vroegen we aan haar of ze onze verhalen wilde opschrijven. Natuurlijk niet zomaar, want alleen in tekenfilms kunnen stenen hardop spreken.

Nee, met onze gedachtekracht gaven we haar het idee om onze verhalen op te schrijven. En om er een boek speciaal voor kinderen van te maken.

Dat deed Ursula. Het boek is nu klaar en het heet stenen vertellen.

Prachtige foto's
In het boek vertel ik je over hoe wij stenen zijn ontstaan. Ook de verschillende structuren van onze kristallen komen aan bod.

Ik leer je hoe je stenen kunt reinigen. En hoe je ons als geneesmiddel kunt gebruiken!

Verder vertel ik je hoe je ons kunt uitzoeken en waarvoor je ons allemaal kunt gebruiken. En er staan ook mooie stenen-meditaties in het boek.

En dan komen maar liefst 43 van mijn vrienden ook aan het woord. Zij vertellen je graag waar zij je mee willen helpen. Van alle stenen is bovendien een prachtige foto bijgevoegd. Zo kun je meteen zien hoe iedere steen er uit ziet. Wat een verschillende kleuren hè?

Hiernaast zie je bijvoorbeeld mijn vriend Chrysocolla. In het boek vertelt hij waarom jij hier op aarde bent.


Prachtige uitgave
Het boek stenen vertellen is luxe uitgevoerd met een stevige, harde, net-echt leren kaft met goudkleurige letters. Het boek zelf telt 128 pagina's en is helemaal in kleur uitgevoerd.

Bestel vandaag nog dit prachtig uitgevoerde boek en je kunt er binnen enkele dagen al in bladeren!

Stenen vertellen is een boek waar kinderen van zullen genieten – spelenderwijs leren ze over het ontstaan van de verschillende stenen, hoe ze ze kunnen toepassen in hun leven en wat de verschillende stenen voor hen kunnen betekenen. Geschreven door gediplomeerd Steinheilkundige Ursula Dombrowsky en met kleurenfoto's van diverse fotografen.

Stenen vertellen is geschikt voor kinderen vanaf circa 6 jaar (voorlezen) en zelf lezen vanaf circa 9 jaar.

Wat heb je nou eigenlijk aan dit boek?
Ten eerste kun je samen of in je eentje heerlijk naar al die mooie stenenfoto's kijken. Wat een verscheidenheid! Welke steen vind jij mooi? Welke steen spreekt je minder aan?

Je kunt een verlanglijstje samenstellen. Welke stenen zou je wel willen hebben?

Verder kun je een hoop te weten komen:

    hoe stenen ontstaan
    hoe de verschillende stenen heten
    hoe je voor jezelf een steen kunt uitkiezen
    hoe je voor een ander een steen kunt uitkiezen
    hoe je jouw stenen 'op vakantie' kunt laten gaan
    hoe je steenwater kunt maken
    waar je je stenen voor kunt gebruiken
    hoe je jouw familie, vrienden en huisdieren kunt ondersteunen bij de genezing van ziektes en kwalen
    wat voor typen stenen er zijn en hoe die op je inwerken
    per steen hoe ze ontstaan zijn en welke structuur ze hebben
    hoe iedere verschillende steen je kan helpen
    waaruit een stenenapotheek kan bestaan

Wil jij ook de naam van een steen snel kunnen opzoeken? Wil jij ook weten wat de stenen je te vertellen hebben? Wil jij ook leren hoe je jouw stenen kunt gebruiken?

In 'stenen vertellen' lees je de verhalen en zie je de foto's van de volgende 44 stenen:

Agaat
Amazoniet
Amethist
Apatiet
Apophyliet
Aquamarijn
Aventurijn
Azuriet
Barnsteen
Bergkristal
Calciet
Chalcedoon
Chrysoberyl
Chrysocolla
Covelliet
Distheen
Dumortieriet
Epidoot
Fluoriet
Girasol
Koper
Lapis Lazuli
Larimar
Lepidoliet
Malachiet
Moldaviet
Morganiet
Obsidiaan
Oceaan-Jaspis/Oceaan-Agaat 
Opaal
Peridoot
Prasem
Purpuriet
Pyriet
Rhodoniet
Robijn
Rozenkwarts
Rutiel
Saffier
Smaragd
Sodaliet
Toermalijn
Zoïsiet
Zonnesteen

 
Luister hier naar het verhaal van Bergkristal:
http://www.palaysia.com/stenenvertellen/bergkristal.mp3

Bekijk meer verhalen op http://www.stenenvertellen.nl

Op speelse wijze behandelt het een serieus onderwerp. Het geeft kinderen inzicht in het eigene van stenen. Prachtige foto's!
anoniem

Mijn zoontje heeft het boek 'Stenen vertellen' onder de kerstboom gevonden en hij is er nu al weg van. Tussen de vele boeken over stenen die momenteel uitkomen, sprong dit boek er uit, omdat het echt voor kinderen geschreven is, de informatie is hierdoor heel duidelijk. Origineel is ook het feit dat het verhaal door Bergkristal verteld wordt, dit spreekt een kind meer aan dan een droge opsomming van feiten.
Linda Lustermans, moeder van de achtjarige Bas

Wat een helder, vrolijk geschreven boek. Voor mij is nu pas duidelijk hoe stenen werken en hoe je ze kunt uitzoeken voor een optimale werking. Leuk, die verhalen van de stenen zelf: door die invalshoek beklijft het ook beter."
Edith Hagenaar

Ja, met veel plezier heb ik in het boekje gelezen. Stenen vertellen is eigenlijk voor mijn zoon (7 jaar), maar die krijgt hij pas met kerst. Al enige tijd waren wij op zoek naar een boek over stenen, daar onze zoon veel belangstelling heeft voor stenen. Maar té vergeefs! Voor kinderen van 7 is de taal in de boeken té moeilijk (soms zelfs voor ons). Toen ik je mail kreeg over "stenen vertellen", begonnen mijn antennes te gloeien, zou dit HET boek zijn? Ja, dit is HET boek. Op een duidelijke en bovenal leuke manier wordt het verhaal verteld van de stenen. Wat hun taak is en wat je met ze kunt doen.
Dit boek vind ik geweldig, duidelijke en heldere uitleg. Voor iedereen begrijpelijk, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen.
Tonneke Burger

Ik vind het een leerzaam boekje wat op een hele speelse duidelijke en leuke manier uitgelegd wordt. Zeker ook voor kinderen makkelijk te lezen.
Katinka

Mijn dochter Mellanie zou het boekje ¨Stenen vertellen¨ eigenlijk met de kerst krijgen. Ze had echter een hele enge droom gehad waar ze die dag steeds op terug kwam. ´s Avonds vroeg ze aan mij ¨Mam heb jij geen steen voor mij waar ik fijn door kan slapen?¨ Aangezien we de Aventurijn cadeau kregen bij het boekje, heb ik haar het cadeautje die avond al gegeven. We hebben het stukje over de Aventurijn op gezocht in het boekje. Waarna mijn dochter verbaast en enthousiast zei ¨Mam het is net of die steen tegen mij praat¨. We zijn erg blij met het boekje met zijn prachtige foto´s.
Mellanie en Karin

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

10hgb4