Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
6 december 2023 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Serpentijn — de vernieuwingssteen

Sunshine prijs: € 9,99
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur Moeder Aarde
steen | 3,5 tot 4,5 cm lengte |
Nederlands

Serpentijn de vernieuwingssteen

Serpentijn Inkijkexemplaar

LET OP: stenen zijn natuurproducten met elk een uniek uiterlijk, de daadwerkelijke kleur kan afwijken van ons voorbeeld. 

Serpentijn – de vernieuwingssteen

 

Neem mij bij je als je om wat voor reden dan ook goed voor je lichaam moet zorgen – bijvoorbeeld als je veel sport, omdat je ziek of verzwakt bent, als je zwanger bent, enzovoort.

 

Ik ben een krachtige healer, die jou helpt bij het opheffen van blokkades op fysiek, mentaal en energetisch gebied. Ik help je bij het voorkomen van verzuring en kramp, en ben een goede steun als je een detox-kuur aan het doen bent. Als fysieke healer werk ik voornamelijk in op het regenereren van je cellen, je hormoonbalans en je ogen. Ik help je bovendien om kalmer en flexibeler te worden. 

 

Transformatie kan soms snel en krachtig zijn, maar de transformatie waartoe ik je stimuleer is langzaam en zacht. Met mij bij je, begin je je bevrijd en als herboren te voelen. 

 

Ik bied troost bij eenzaamheid en wek jouw innerlijke warmte op. Wanneer je meer aarde nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je veel in je hoofd zit, kan ik jou daar goed mee helpen: ik ben een aardende steen, maar verbind altijd je hart met de aarde. Ik ben ook een goede ondersteuning voor mensen die werk doen om de aarde te reinigingen, herstellen en regenereren. 

 

Als je wilt afvallen, kan ik je ook van dienst zijn – ik help je om geen honger te voelen en geen tussendoortjes nodig te hebben. 

 

Met mij voel je langzaam maar zeker de levenskracht in jezelf (weer) opbloeien. Daardoor wordt jouw creativiteit, seksualiteit en vruchtbaarheid gestimuleerd. Ik verbind je hart met je seksualiteit, en maak het bedrijven van de liefde intenser, intiemer en vuriger. Ik help mannen om hun geslacht te laten oprijzen, en vrouwen om op te warmen voor hun partner. Ik ontwaak jouw kundalini en reinig je chakra's. Je artistieke en creatieve vermogens worden door mij gestimuleerd. 

 

Op alle gebieden waarbij je wilt oprijzen en je wilt verheffen uit je huidige situatie steun ik je om dat te doen. Neem mij bij je als je een nieuw begin wilt maken.

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

10hgb2