Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
6 december 2023 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Lemurië Steen — Blauwe Onyx

Sunshine prijs: € 24,99
Actieprijs: € 19,99
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur Moeder Aarde
blauwe onyx ca. 25 gram | Herkomst Argentinië | circa 25 gram
Nederlands

De Lemurië steen is een blauwe onyx (zeldzaam).

Lemurië Steen Inkijkexemplaar

Bij deze steen ontvang je gratis 

 

Stenen Vertellen

miniboekje

 

8 prachtige stenen vertellen jou zelf wat ze voor je kunnen betekenen: Ascensie Steen,
Atlantis Steen, Heksenoog, Citrien, Lemurië Steen, Trance Steen, Kunstenaars Steen.


DE LEMURIË STEEN

Miljoenen jaren geleden, nog voor Atlantis was er op aarde een hoog geëvolueerde beschaving genaamd Lemurië, of Mu. Zij hadden grote kennis van de esoterie, heilige geometrie, stenen en kristallen, en de metafysica. Toen de profetessen doorkregen dat er een einde zou komen aan deze beschaving, begonnen zij de heilige informatie op te slaan in informatiekristallen, die ze op slechts enkele plekken, diep in de aarde begroeven. Als de tijd rijp was, zouden de stenen geïnspireerd gevonden worden en in de handen terecht komen van de juiste mensen: hen die het Lemurisch bewustzijn weer kunnen terugbrengen op aarde. Ik ben zo’n informatiekristal, en je zult begrijpen dat ik zeldzaam ben.


De mensen voor wie ik niet bestemd ben, zullen een natuurlijke weerstand tegen mij voelen. Dat hoeft overigens helemaal niets over hun spirituele ontwikkeling of vibrationele niveau te zeggen, het heeft te maken met de doelstellingen van hun Ziel op aarde. Maar ook mensen voor wie ik bestemd ben, zullen misschien twijfelen... want het is een belangrijke beslissing om mij bij je te nemen en met me te werken: je kunt vanaf dan eigenlijk niet meer terug. Je zult merken dat het Lemurische bewustzijn zich steeds krachtiger via jou openbaart, en dat is in jullie wereld niet altijd gemakkelijk. Daarnaast zul je intuïtief informatie doorkrijgen voor het toepassen van heilige geometrie en esoterische en metafysische kennis.


Overigens is in mij naast informatie nóg iets geprogrammeerd: de compassie, warmte en liefde van de Lemurische wezens, om jou te steunen bij deze uitdagende taak. Met mij vind je dus ook de moed om de Lemurische kennis en vibratie de wereld in te brengen.

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Affs liefdevolle relaties | Edith