Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 18,99 tot
7 juni 2023 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Yule tijd - Advent kaart

Sunshine prijs: € 18,99
Actieprijs: € 0,00
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur
ansichtkaart formaat |
Nederlands

Bestel je in november dan ontvang je deze prachtige adventkaart gratis bij jouw bestelling

Yule tijd - Advent kaart Inkijkexemplaar

Alleen in november:

Bij elke bestelling een adventskalender cadeau!

De mini-kalender bevat aanwijzingen en affirmaties om optimaal met de energie van de Advent bezig te gaan, en een paar leuke cadeautjes met een totale waarde van € 18,99!

Kijk ook op www.yulenachten.nl

 

ERRATUM
De qr code van dag drie is per ongeluk op het deurtje van dag vier terecht gekomen klik hier om naar het product van dag drie te gaan en vul de kortingscode van dag 3 in voordat je gaat betalen of scan de code op het deurtje van dag 4 en gebruik de kortingscode van dag 3.

 

Gebruiksaanwijzing:
Heb je nog nooit een adventkaart geopend lees dan verder.

De vakjes corresponderen met de dag, vakje 1 open je op 28 november (of zodra je de kaart ontvangt), vakje 2 open je op 29 november, vakje 3 op 30 november en ga zo maar door totdat alle 24 vakjes open zijn.
LET OP: De codes worden pas actief op de dag zelf, dat is om je te helpen geduldig te zijn ;-).
Je eindigt met vakje 24 op 21 december. Dat is de dag van de Midwinter Zonnewende waarop de de viering van de wedergeboorte van het licht begint. 

De code voor dag 3 was per ongeluk bij dag 4 terecht gekomen klik hier om naar het product van dag drie te gaan en vul de kortingscode van dag 3 in voordat je gaat betalen of scan de code op het deurtje van dag 4 en gebruik de kortingscode van dag 3. 


 
 

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Levensbloem
SunshineMail
Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen, info over nieuwe producten, gratis downloads en andere cadeautjes! Abonneer je nu op de gratis sunshinemail: vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'
 
Affirmatie van de Maand
Wil jij ook elke eerste dag van de maand een prachtige, inspirerende affirmatie in je mailbox? Abonneer je dan nu op de gratis affirmatie van de maand! vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'