Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
6 maart 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Laat je wens uitkomen — Een verhaal over de wensvangengeltjes

Sunshine prijs: € 8,95
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteurs Bärbel Mohr , Dieter Hörner
helaas uitverkocht! wordt niet nabesteld | 72 pagina's | met illustraties in kleur
Nederlands

Waarom komen sommige wensen direct uit, en andere wensen nooit? (Ook al zien ze er heel makkelijk uit.) Carla begrijpt er niets van. Totdat...

Laat je wens uitkomen Inkijkexemplaar

Waarom komen sommige wensen direct uit, en andere wensen nooit? (Ook al zien ze er heel makkelijk uit.)

Carla begrijpt er niets van. Totdat ze haar wensvang-engeltje ontmoet. Die neemt haar mee op een reis langs wenspost-bodes, probleemteams en inpakengelen. Onderweg leert ze over ontwikkelingshelpers, angstwensen en waarom we energiepunten nodig hebben.

Heb jij ook wensen die maar niet uitkomen?
Misschien wens je wel verkeerd. Of heb je te weinig energiepunten. Lees dit boek en... laat je wens uitkomen!

Geschikt voor volwassenen van 4 jaar en ouder (voorlezen). Zelf lezen vanaf 8 jaar. Niet geschikt voor mensen zonder wensen.

Bärbel Mohr komt uit Duitsland en verkocht daar al een miljoen boeken. Haar bekendste boek is “Bestellingen bij het Universum”. Dieter Hörner is trainer en oprichter van Positiv Factory.

Een leuk geschenkboekje, luxe uitgevoerd, genaaid, met harde kaft en met vrolijke kleurenillustraties.

Carla en haar broer vragen zich af waarom de ene wens meteen uitkomt en de andere niet. In een droom legt een wensvang-engeltje uit dat sommige wensen voortkomen uit angst of dat de wens te zwak is omdat hij niet echt uit je hart komt. In vlotte dialogen en concrete situaties laat het wensvang-engeltje zien wat er met iedere wens gebeurt. De grappige, cartoonachtige kleurige illustraties maken van het boekje een verzorgde uitgave. Achterin de vier belangrijkste punten op een rij, hoe je er achter kun komen hoe je persoonlijke wensvang-engel heet en eruit ziet en een aantal websites zoals: 'kikitovertmetreiki.nl', 'zetjehartaan.nl', 'karmischopvoeden.nl' en 'brengjekindjeinbalans.nl'. Een kleine cursus in positief en doelgericht denken waarbij ook aandacht is voor zelfwerkzaamheid. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar. Voor volwassenen schreef de auteur onder andere 'Bestellingen bij het universum: gids voor de kunst van het krijgen'*.
S. Roest-Mouissie

G E W E L D I G
Kreeg dit boekje per ongeluk in handen en wist niet dat het een kinderboekje was en begon gewoon te lezen; resultaat; in een keer uitgelezen en zo simpel en gemakkelijk geschreven dat niet alleen kinderen maar ook 50 plussers hier heel wat van kunnen leren mits je nog wensen hebt!!!!!!!!
anoniem

Wensen
Het is een leuk boekje met grappige tekeningen. Leuk om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar.Mijn dochtertje vind het verhaal spannend! Ik vind wel dat het formaat tegenvalt.
S. van der Krift

Glimlach... mijn heel gevoelige dochter van bijna 9 heb ik gisteravond het boekje gegeven... Eigenlijk was het een verjaardagskadootje... maar ze worstelde enorm met een boos, gesloten hartje, gevuld met nare gevoelens: "jaloersheid" en "bang zijn"...
Na voorlezen en spelletje "zet je hart aan", kwam er al iets meer ruimte in haar hartje en kon ze weer wat licht ontvangen... En ineens voelde ik dat het nu het moment was om dat boekje te geven... want wat is er nu mooier om je hart te vullen met je verlangens, als je net je hartje hebt opengedaan en je angst en nare gevoelens probeert los te laten? Dus, ik heb het haar bij het naar bed gaan gegeven... Al had ik het eigenlijk eerst zelf nog even willen lezen...
Vanochtend dook ze stralend bij me in bed "Mama, dit boekje is zo mooi! Is het echt waar?" "Wat lieverd?" "Nou, dat je wensen uitkomen als je ze in je hartje voelt?"
Een grote glimlach in mijn hart: "Ja lieverd, als jij je wensen in je hartje durft te voelen, ZIJN ze waar...". Ik geloof, dat dit een onbetaalbaar boekje voor mijn dochter is...
Karin

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

7 eigenschappen