Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 Binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van € 17,99 tot
19 juni 2024 (voor België en Duitsland vanaf €37,50)

Het gaat om de binnenkant — 10 geheimen over geld en overvloed - HELAAS UITVERKOCHT!

Sunshine prijs: € 15,49
Uitverkocht
Niet meer te bestellen


Auteur Wayne Dyer
uitverkocht, wordt niet nabesteld | 32 pagina's | met illustraties in kleur, binnenkant bruin karton
Nederlands

Een boek over de échte waarde van geld. Meer...

Het gaat om de binnenkant Inkijkexemplaar

LAATSTE EXEMPLAREN!  WORDT NIET HERDRUKT

10 geheimen over geld en overvloed

In het tweede boek uit zijn serie van inspirerende boeken voor kinderen gaat Wayne Dyer in op het onderwerp geld en overvloed: want een positieve benadering van de betekenis van geld is wat we in deze tijden nodig hebben. Als we dat onze kinderen al op jonge leeftijd kunnen leren, geven we ze overtuigingen mee die tijdens hun hele leven waardevol zullen zijn.

De 10 onderwerpen zijn onder andere dat geld niet bepaalt wie jij bent, dat het er niet toe doet wat anderen hebben en dat overvloed in vele vormen komt. Ook in dit boek zijn er weer aan het eind vragen opgenomen om het begrip van je kinderen te verdiepen. Bovendien zijn er tien prachtige affirmaties opgenomen over geld en overvloed, die je samen met je kind kunt oefenen.

"Het gaat om de binnenkant" is, in tegenstelling tot de meeste boeken over dit onderwerp, geen handboek over hoe je je geld moet uitgeven of sparen, maar biedt een positieve, vernieuwende kijk op de betekenis van geld.

"Eindelijk een boek over de échte waarde van geld"

Leeftijd: 7-12 jaar Ecologisch verantwoord uitgevoerd op gerecycled materiaal, stevige binding, 32 pagina's. Met vrolijke zwart/wit illustraties van de Nederlandse illustrator Ineke Koene.

Sunshine for the Soul Top 5


Tips

Nieuwe producten