Sunshine for the Soul logo
Winkelmandje
GRATIS VERZENDING

 vanaf een bestelwaarde van slechts € 18,49 t/m 1 december 2021

geldig binnen Nederland (voor België en Duitsland vanaf €32,50)

 

Doe dit vóór 2022!

 

 

Gratis miniboekje 'Jouw uitdaging voor 2022' 

 

bij aankoop van de planner en bij aankoop van het Zielsmissie 2022 pakket:

 

 

Heb je het Zielsmissie boek al, kies dan voor alleen de planner!

 

Je uitdaging voor 2022 KAART 

 

gratis bij aankoop van de planner en bij aankoop van het Zielsmissie 2022 pakket (zie boven)

of nu tijdelijk voor slechts 49 cent (plus verzendkosten):

 

Indeling van de video:

 1. Welkom en uitleg over jouw manifestatiekracht, en wat Jupiter daar mee te maken heeft
 2. Jupiter ritueel voor het versterken van je manifestatie-kracht
 3. Wat er de verandert op 19 januari 2022, en waar de wereld toe uitgedaagd wordt in de laatste maanden en weken daarvoor (en wat jij kunt bijdragen!)
 4. Waartoe het universum je uitnodigt vóór 2022 -> per sterrenbeeld
 5. Cadeau's en aanbieding (zie hierboven)
 6. Beantwoording van de volgende vragen:
  • Er wordt gesproken over een moment dat de hele wereld op zwart gaat, geen electriciteit en water meer en dat zal chaos geven. Nu hoor ik uit de spirituele hoek dat dan het punt bereikt is dat het allemaal eindelijk voorbij is en dat dit nodig is om een omwenteling te bereiken. Ik hoor uit een andere hoek dat hetzelfde gaat gebeuren, maar dan om de macht over de hele wereld en de mensheid te krijgen. Kun je er iets over zeggen?
  • Al jaren speel ik met het idee om een eigen praktijk te starten, maar ik blijf maar in mijn comfortzone zitten. Reeds 20 jaar volg ik opleidingen, zoals healingtechnieken,.....en workshops en doe er dan achteraf niets meer mee. Vandaag ontdekte ik een overtuiging die daar misschien mee te maken heeft nl. 'blijf maar mooi waar je bent, dan ben je veilig'! Is het werkelijk de bedoeling dat ik nog een healingpraktijk start of schilderijen ga verkopen of zo.... ? Mijn leeftijd is 61j. Dank je wel, mocht je hier een antwoord op kunnen geven. 
  • Ik heb in de late zomer / begin herfst moeite om ook mijn onderste chakra's in balans te brengen en heb daardoor het idee dat ik tot niets kom, bijv. het opruimen van mijn huis. Wat zijn de invloeden die dit kunnen veroorzaken?

 

Het volgende webinar wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

 
 
 
Zeven wegen | Chopra
SunshineMail
Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen, info over nieuwe producten, gratis downloads en andere cadeautjes! Abonneer je nu op de gratis sunshinemail: vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'
 
Affirmatie van de Maand
Wil jij ook elke eerste dag van de maand een prachtige, inspirerende affirmatie in je mailbox? Abonneer je dan nu op de gratis affirmatie van de maand! vul je naam en je e-mailadres in en klik op 'abonneer mij'